Individuele bootopslag en megagarages

Bedrijven en particulieren die caravans, aanhangers, boten of een klassieke auto willen stallen kunnen in Business Center Warmond een megagarage of een individuele bootopslag kopen. Met een oppervlakte van circa 33 m2 tot circa 73 m2 heeft u volop ruimte.

151 megagarages en units voor individuele bootopslag.

De megagarages en units voor individuele bootopslag zijn ideaal voor zowel particulieren als bedrijven. De units zijn circa 3,55 meter hoog. Met een oppervlakte vanaf circa 33 m2 tot circa 73 m2 lenen zij zich voor allerlei doeleinden.

Particulieren gebruiken de units veelal voor opslag of voor stalling van hun caravan, boot, aanhangwagen, trailer of oldtimer. Door de grote oppervlakte is er voldoende ruimte over voor het verzorgen van onderhoud.

Bedrijven gebruiken de units veelal als extra magazijnruimte en voor opslag van materialen die zij niet frequent nodig hebben of als kleine werkplaats. Binnen Business Center Warmond vindt u, verspreid over de begane grond en de eerste verdieping, totaal 151 megagarages en units voor individuele bootopslag. Op beide bouwlagen vindt u dezelfde garages die door de situering in maat kunnen afwijken.

Op beide bouwlagen is voor de units voldoende ruimte om te manoeuvreren met een aanhangwagen of trailer. Daarom is ook de hoek van de hellingbaan naar de eerste verdieping slechts 15 graden aan zowel de onder- als bovenzijde zodat auto’s met een aanhanger hier gemakkelijk naar boven kunnen rijden. De hellingbaan is verwarmd zodat deze ook in de winter goed berijdbaar is. De megagarages en units voor individuele bootopslag zijn standaard voorzien van een geïsoleerde overheaddeur, twee dubbele TL-armaturen, wandcontactdozen, een spoelbak en een eigen elektra en watermeter. Er is een centrale technische ruimte met toiletten voor algemeen gebruik

Optioneel kunt u een entresolvloer laten aanbrengen van diverse afmetingen alsmede een elektrisch bedienbare geïsoleerde overheaddeur met afstandsbediening.