Businessunits - types A t/m E

Type A
Businessunit type A komt slechts één keer voor, is gesitueerd op de uiterste hoek van de voorgevel en is daarmee de meest kenmerkende unit. De unit beschikt over een entreedeur en een glazen full-vision deur. De begane grond heeft een prachtige raampartij en op de eerste verdieping heeft u een vrijwel volledig glazen pui die zorgt voor prachtig binnenvallend daglicht. Bovendien heeft u - mede door de unieke situering - een prachtig zicht op de omgeving. Deze unit is optimaal geschikt voor een representatief kantoor. De totale vloeroppervlakte bedraagt circa 183,8 m2 bvo.

Oppervlakte begane grond circa 91,9 m2 bvo
Oppervlakte eerste verdieping circa 91,9 m2 bvo
Netto doorgang overheaddeur 2600 (b) x 3250 (h)


Type B
Businessunit type B komt slechts één een keer voor en is gesitueerd in de voorgevel van het gebouw. Net als de andere units beschikt ook deze unit over een
entreedeur en een glazen full-vision deur. Op de eerste verdieping heeft u een grote glazen pui die niet alleen zorgt voor prachtig binnenvallend daglicht maar ook voor een mooi zicht op de omgeving. De totale vloeroppervlakte bedraagt circa 149,6 m2 bvo.

Oppervlakte begane grond
circa 74,8 m2 bvo
Oppervlakte eerste verdieping
circa 74,8 m2 bvo
Netto doorgang overheaddeur 4400 (b) x 3250 (h)

 

Type C
Businessunit type C komt slechts één keer voor en is gesitueerd in de hoek van de voorgevel. Het is één van de grootste units van het gebouw. Net als de andere units beschikt ook deze unit over een entreedeur en een glazen full-vision deur. Op de eerste verdieping heeft u een grote glazen pui die niet alleen zorgt voor prachtig binnenvallend daglicht maar ook voor een mooi zicht op de omgeving. De totale vloeroppervlakte bedraagt circa 261 m2 bvo.

Oppervlakte begane grond circa 130,5 m2 bvo
Oppervlakte eerste verdieping circa 130,5 m2 bvo

Netto doorgang overheaddeur 4400 (b) x 3250 (h)


Type D
Businessunit type D is gesitueerd in de linker zijgevel. Net als de andere units beschikt ook deze unit over een entreedeur en een glazen full-vision deur. Op de eerste verdieping heeft u een grote glazen pui die niet alleen zorgt voor prachtig binnenvallend daglicht maar ook voor een mooi zicht op de omgeving. De totale vloeroppervlakte bedraagt circa 123,4 m2 bvo.

Oppervlakte begane grond circa 61,7 m2 bvo
Oppervlakte eerste verdieping circa 61,7 m2 bvo
Netto doorgang overheaddeur 3800 (b) x 3250 (h)
Bouwnummers vrijwel identiek: F

 

Type E
Businessunit type E is gesitueerd in de linker zijgevel. Net als de andere units beschikt ook deze unit over een entreedeur en een glazen full-vision deur. Op de eerste verdieping heeft u een grote glazen pui die niet alleen zorgt voor prachtig binnenvallend daglicht maar ook voor een mooi zicht op de omgeving. De totale vloeroppervlakte bedraagt circa 120,2 m2 bvo.

Oppervlakte begane grond circa 60,1 m2 bvo
Oppervlakte eerste verdieping circa 60,1 m2 bvo
Netto doorgang overheaddeur 3800 (b) x 3250 (h)