Businessunits

Business Center Warmond biedt ondernemers een bijzonder representatieve locatie met allure. Hier vindt u 16 businessunits op een prachtige locatie aan het water waar zaken doen een nieuwe dimensie krijgt.

16 businessunits

De 16 businessunits hebben een totale oppervlakte van circa 120 tot 261 m2 bvo, verdeeld over twee bouwlagen. Ze hebben alle een circa 3,55 meter hoge begane grond met een glazen full-vision deur. Deze ruimte is bij uitstek geschikt voor productie of opslag.

De ruimte kan uiteraard ook anders worden benut en optioneel kunt u dan ook kiezen voor een vaste pui. Op de eerste verdieping beschikken alle units over een circa 3,53 meter hoge kantoorruimte. Door deze grote hoogte zijn een luchtbehandelingsinstallatie en een lichtplan gemakkelijk te realiseren.

Door de hoge begane grond en de eerste verdieping zijn de units multifunctioneel bruikbaar. Bijvoorbeeld voor ondernemers die een productieruimte en opslag nodig hebben met daarnaast een aparte kantoorruimte. Maar de units zijn ook bijzonder geschikt als magazijn, showroom, werkplaats, atelier of geheel als kantoor. Bovendien zijn de units te koppelen zodat deze - uiteraard binnen bouwkundige grenzen - naar eigen inzicht zijn in te delen. Kortom, alles is mogelijk en multifunctioneel is ook inderdaad ‘multifunctioneel’.

Ruimte voor eigen identiteit

Het Business Center is een bedrijfsverzamelgebouw maar er is toch volop ruimte voor uw eigen identiteit. Zo kunt u uw bedrijfsnaam en/of logo herkenbaar aanbrengen bij de entree van uw businessunit. Om de uitstraling te waarborgen en kosten te beperken zullen alle uitingen door één bedrijf worden vervaardigd, krijgt iedereen een gelijke oppervlakte voor zijn reclame en zullen de afmetingen en materialiseringen eenduidig zijn.

Luxe bouwmaterialen

Het Business Center straalt in alle opzichten kwaliteit uit. Natuurlijk door de fraaie architectuur maar ook door de gebruikte materialen. Zo is de buitengevel opgetrokken uit grijze metselwerksteen. Ook intern wordt de kwaliteit doorgezet met degelijk hang- en sluitwerk, aluminium kozijnen, een glazen full-vision deur, een houten trap naar het kantoor op de eerste verdieping en deels te openen ramen. Hoogwaardige materialen die zorgen voor een blijvend mooie en professionele uitstraling en bijdragen aan een comfortabel werkklimaat. Precies zoals u dat wenst. De businessunits hebben vrijdragende vloerconstructies waardoor scheidingswanden geheel of gedeeltelijk zijn te verwijderen of te verplaatsen. Daardoor zijn de businessunits te koppelen maar ook anders in te delen. Een en ander natuurlijk binnen de bouwkundige grenzen. In de hoogte bent u gedeeltelijk vrij. De verdiepingsvloer kan voor een deel worden verwijderd waardoor de businessunit op die plaats tot wel circa 7,4 meter hoog kan worden. Een en ander afhankelijk van het stadium waarin het bouwproces verkeert. Deze flexibiliteit biedt u maximale vrijheid zodat u exact de ruimte kunt creëren waar u behoefte aan heeft.

Oplevering naar wens

De businessunits worden standaard casco opgeleverd en bieden u dus maximale indelingsvrijheid. Indien gewenst kunnen wij uw persoonlijke wensen in de bouw doorvoeren en uw unit ‘turnkey’ opleveren. Denk daarbij aan luxe toiletgroepen, pantries, vloerbedekking, airconditioning en dergelijke.